Відбулася XIII Міжрегіональна спеціалізована виставка "Освіта та кар'єра"

З 16 по 18 листопада 2016 року у Міському палаці культури проходила ХІІІ Міжрегіональна спеціалізована виставка "Освіта та кар'єра".

Організатором виставки виступило Кременчуцьке відділення Полтавської Торгово-промислової палати за підтримки Виконкому Кременчуцької міської ради, Департаменту освіти виконкому Кременчуцької міської ради, Відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Кременчуцької РДА та Горішньоплавнівської міської ради.

За час існування виставки її учасниками були навчальні заклади з різних куточків України, з Полтави та Харкова, з Києва та Запоріжжя, з Черкас та Сум, Дніпропетровська та Одеси. Багато з них стали постійними учасниками, проте кожен раз вони дивують своєю експозицією та новими програмами і заходами для абітурієнтів. В ході виставки майбутні абітурієнти та їхні батьки мали можливість поспілкуватися із представниками вишів, дізнатися про підготовчі програми, які пропонують різні навчальні заклади. Цього разу у виставці приймав участь 21 учасник з різних куточків України.

Серед учасників виставки: - Кременчуцький національний університет імені Михайла Остроградського; - Кременчуцький медичний коледж ім. В.І. Литвиненка; - Кременчуцький льотний коледж НАУ; - Кременчуцький інститут "Дніпропетровський університет імені Альфреда Нобеля"; - Сумський державний університет; - Полтавський університет економіки і торгівлі - Національний аерокосмічний університет ім. М.Є. Жуковського "Харківський авіаційний інститут"; - Харківський інститут фінансів КНТЕУ; - Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут" - Вище професійне училище №7; - Харківський національний університет радіоелектроніки; - Національний фармацевтичний університет (м. Харків); - Полтавська державна аграрна академія; - Запорізький державний медичний університет; - Харківський національний економічний університет ім. Семена Кузнеця; - Європейський університет (м. Київ); - Український державний хіміко-технологічний університет (м. Дніпро). Освіту за кордоном представляє EUROSTUDENT ™ - освіта в Польщі та Чехії; Wyższa Szkoła Bankowa w Toruniu, Польща та ТОВ Фірма "Аверс-Експрес ЛТД" навчання у Європі, США, Канаді та Китаї.

Маємо надію, що це в майбутньому допоможе випускникам визначитися із подальшим життєвим шляхом.

Завантажити каталог учасників виставки.

Більше фото за посиланням --->