Поглиблення відносин між ЄС та Україною: Що, Чому і Як?

Шановні колеги!

Просимо Вас звернути увагу на книгу «Поглиблення відносин між ЄС та Україною: Що, чому і як?» (безкоштовно скачати можна тут: https://goo.gl/cJlNWN), яка нещодавно з’явилася в українському перекладі.

Книга охоплює всі значні політичні та економічні розділи Угоди про асоціацію між ЄС та Україною та пояснює зобов'язання, взяті Україною, і проблеми, пов'язані з їх реалізацією. Її мета - зробити правовий зміст Угоди простим та зрозумілим. Цей посібник призначений для професійних кіл, а саме посадових осіб, парламентаріїв, дипломатів, бізнесменів, керівників, юристів, консультантів, аналітичних центрів, громадських організацій.

Автори – міжнародна команда дослідників із провідних незалежних аналітичних центрів: CEPS у Брюсселі та Інституту економічних досліджень та політичних консультацій (ІЕД) у Києві. Книга написана за підтримки Шведського агентства міжнародного розвитку (Sida). Вона входить до трилогії разом з двома іншими книгами, які досліджують аналогічні Угоди про асоціацію між ЄС та Грузією, ЄС та Молдовою.

Скачати книгу.