Відбулось друге засідання Робочої групи стосовно консультування України з питань аграрної торгівлі в рамках Угоди про вільну торгівлю між Україною та Європейським Союзом

05 липня 2017 року у Міністерстві аграрної політики та продовольства України в рамках німецького державного проекту "Agritrade Ukraine", відбулось друге засідання Робочої групи стосовно консультування України з питань аграрної торгівлі в рамках Угоди про вільну торгівлю між Україною та Європейським Союзом (DCFTA).

Для поліпшення становища аграрного сектора України в рамках Угоди про вільну торгівлю між Україною та ЄС, основною темою обговорення стало визначення переліку чинників Угоди, які заважають українським підприємствам вийти на європейські ринки і які німецькі партнери зможуть допомогти у коригуванні відповідних пунктів Угоди між Україною та Європейським Союзом.

До 25 серпня 2017р. надсилайте пропозиції щодо змін, які мають бути внесені до Угоди про вільну торгівлю між Україною та ЄС в рамках зони вільної торгівлі DCFTA та в подальшому полегшать вихід аграрних компаній на ринки ЄС: e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..