Українсько-Мальтійський бізнес-форум

17 жовтня 2017 року в ТПП України (конференц-зала «Колізей», 4-й поверх) відбудеться Українсько-Мальтійський бізнес-форум в рамках державного візиту Президента Республіки Мальта М. Л. Колейро Прека до України.

Програма заходу включає пленарну частину, у якій будуть висвітлені стан, перспективи та пріоритетні напрямки українсько-мальтійського економічного та інвестиційного співробітництва, умови та переваги ведення бізнесу в Україні та Мальті. За програмою під час Форуму також відбудуться В2В переговори між представниками ділових кіл України та Мальти. Разом з цим, мальтійська сторона зацікавлена у направленні для участі у Форумі делегації у складі урядовців, керівництва профільних державних агенцій та асоціацій, а також підприємств Мальти.

Співорганізаторами заходу виступають ТПП України та ТПП Республіки Мальта за підтримки Посольства України в Італійській Республіці, Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, Міністерства закордонних справ України. Програма Початок заходу – о 14.00, початок реєстрації – з 13.00 ( у зв’язку з особливим режимом пропуску усім учасникам обов’язково мати при собі паспорт).

Реєстрація на бізнес - форум!

За додатковою інформацією прохання звертатися за тел.: +38 044 461-98-07, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..