Українсько-австрійський бізнес-форум «Україна»

Торгово-промислова палата України засвідчує інформує, що 30 жовтня 2017р. у Відні відбудеться черговий щорічний українсько-австрійський бізнес-форум «Україна».

Співорганізаторами заходу виступають Федеральна Палата Економіки Австрії, Торгово-промислова палата України, Посольство України в Австрії та Торговий відділ Посольства Республіки Австрія в Україні. Метою форуму є інформування ділових кіл Австрії та України про економічну ситуацію та умови ведення бізнесу в обох країнах, встановлення прямих ділових контактів між потенційними австрійськими та українськими партнерами, обмін інформацією щодо кон'юнктури актуальних для учасників ринків, висвітлення перспективних напрямків українсько-австрійського співробітництва, зокрема в умовах полегшеного доступу українських товарів на ринки ЄС після набуття чинності Угоди про зону вільної торгівлі між Україною та ЄС.

Ключовими сферами українсько-австрійського співробітництва традиційно є будівництво, аграрний сектор, енергозбереження, машинобудування, переробка відходів, туризм, фармацевтика, інвестування в нерухомість та готельний бізнес, банківсько-фінансовий та страховий сектор.

У програмі бізнес-форуму зокрема передбачається участь президентів ФПЕА та ТПП України, виступи високопосадовців та експертів, а також низка презентацій. Попередня інформація про форум «Україна» також викладена на сайті ФПЕА. Робоча мова заходу – англійська, для індивідуальних переговорів у разі потреби будуть забезпечені перекладачі.

Враховуючи вищевикладене, просимо розглянути питання про Вашу особисту участь у згаданому бізнес-форумі або делегувати для участі представника від Вашого підприємства і у разі зацікавленості повідомити про прийняте рішення ТПП України не пізніше 02.10. 2017р. , щоб Палата Економіки Австрії могла на підставі складу української делегації своєчасно розпочати роботу із залучення до заходу австрійських ділових кіл.

Федеральна палата економіки Австрії як партнер з австрійської сторони бере на себе витрати на оренду приміщень для проведення бізнес-форуму, рекламу заходу, запрошення австрійських учасників, організацію кава-брейку, обіднього буфету та деякі інші витрати.

Фінансування власних витрат, пов'язаних з участю у бізнес-форумі (переліт, трансфери, розміщення у готелі, оформлення виїзних документів (у разі потреби), медичне страхування, організаційний внесок тощо) передбачається за рахунок самих учасників. Згідно попереднього кошторису орієнтовна вартість всіх вищенаведених витрат (за умови одномісного розміщення у готелі **** у центрі міста, 3 ночі/4 дні та прямого перельоту Австрійськими авіалініями) складає прибл. 1000 -1100 євро на одного учасника. Організаційний внесок за участь у форумі становить 60 євро, сплата організаційного внеску є обов'язковою умовою участі у заході. З приводу бронювання готелю та придбання авіаквитків просимо звертатися до партнерів ТПП України - туристичної компанії «Київський Супутник» (контактна особа – Людмила Левчук, тел. (044) 531 91 30, моб. 097 493 67 70, E-Mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. ).

Контакти для зворотного зв'язку: тел./факс (044) 461 98 08, тел. (044) 461 98 07, ел. пошта: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Детальна програма перебування української делегації та відомості щодо порядку організації від'їзду і розміщення групи у Відні будуть повідомлені додатково.