Діловий візит до Вільнюса

litva ukraineКременчуцьке відділення Полтавської торгово-промислової палати запрошує представників підприємств області, які зацікавленні у налагодженні торгово-економічних зав’язків з литовськими партнерами, прийняти участь у діловому візиті до Вільнюса.

Візит заплановано на перший квартал 2018 року.

У вересні 2017 р. було підписано Меморандум про співробітництво між Вільнюською торговою, промисловою та ремісничою палатою (Литовська Республіка) і Полтавською торгово-промисловою палатою. У ході зустрічі керівництва Полтавської ТПП і Вільнюської торгової, промислової та ремісничої палати, Головою литовсько-української ділової ради Сігітасом Леонавічюсом, було досягнуто домовленості про організацію ділової зустрічі українських та литовських підприємців у Вільнюсі у форматі B2B, в рамках візиту делегації Полтавської та Черкаської ТПП до Литви.

У разі Вашої зацікавленості взяти участь у діловому візиті просимо повідомити до кінця поточного року.

За отриманням більш детальної інформації звертатись: (0536)74-20-37, 74-16-61, (050)304-25-53, (050)308-46-86, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..