Всесвітня виставка "Експо-2020" (конкурс на надання грантів)

Інформуємо Вас, що у період з 20 жовтня 2020 р. по 10 квітня 2021 р. у м. Дубай (Об'єднані Арабські Емірати) заплановано проведення Всесвітньої виставки "Експо-2020", яка стане найбільшою виставковою подією у світі, основною темою якої визначено "Об'єднуючи Розуми, Створюємо Майбутнє".

Попередньо передбачається, що захід відвідає приблизно 25 млн. осіб із 180 країн. Виставка буде присвячена пошуку шляхів взаємозв'язку, співпраці та інформуванню нових партнерських відносин для розвитку інновацій і нових ідей для створення кращого майбутнього.

В цьому контексті повідомляємо про те, що організаторами Всесвітньої виставки "Експо - 2020" було анонсовано програму "Expo Live", якою передбачено проведення конкурсів на надання грантів, що будуть виділятися для фінансування інноваційних рішень і винаходів, які поліпшують якість життя і мають суспільну цінність.

Програма "Expo Live" передбачає надання грантового фінансування переможцям конкурсів у розмірі до 100 тис. дол. США для розвитку та підтримки проектів малих та середніх підприємств, стартапів і перспективних початківців з усього світу. Прийом заявок на участь у програмі відкривається двічі на рік (наступний етап розпочинається у квітні 2018 р.). Подати заявку на отримання гранту можуть підприємства будь-якої форми власності, наукові установи, урядові та неурядові організації тощо.

Більш детальну інформацію можна отримати на офіційному сайті виставки https://www.expo2020dubai.com/en/Expo-Live/Innovation, а також звернувшись за електронною адресою: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.