Міжнародна виставка машин і інструментів для деревообробної та меблевої промисловості

Інформуємо вас про те, що Кременчуцьке відділення Полтавської ТПП продовжує роботу зі сприяння експорту українським підприємствам.

В продовження плідної співпраці з польськими підприємствами, яка розпочалась проведенням ділової зустрічі між польськими та українськими деревопереробниками 13-16 березня в Україні на теренах Полтавської та Черкаської областей, в межах укладеного Меморандуму про співпрацю між Польською економічною палатою деревообробної промисловості (м.Познань) та Полтавською ТПП запрошуємо Вас прийняти участь у Міжнародній виставці машин і інструментів для деревообробної та меблевої промисловості DREMA 2018, що проходитиме у м.Познань, (Польща) 11-14 вересня 2018 р.

(http://www.drema.pl/) Drema - це захід, що повністю присвячений лісовій і меблевій промисловості.

Ідея полягає в тому, щоб просувати новітні технології, машини та інструменти для обробки деревини і ринкові новинки як в місцевому, так і в міжнародному масштабі.

Використовуючи цю нагоду, ми можемо організувати двосторонні або багатосторонні зустрічі з партнерами із Польщі для зміцнення чи встановлення ділових стосунків.

Просимо Вас у разі зацікавленості повідомити Кременчуцьке відділення Полтавської ТПП до кінця травня 2018 р.

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.